Basefarms PCI DSS plattform

Håndterer din bedrift store mengder korttransaksjoner og har dere ekstremt høye krav til sikkerhet? Vår PCI DSS Enterprise-løsning er løsningen du trenger for å trygt håndtere konfidensielle data.

Å utvikle og vedlikeholde et kompatibelt PCI DSS-miljø er en svært kostbart og krevende øvelse. For å spare unødvendige kostnader og kunne fokusere mer på kjernevirksomheten, kan det være en god idé å outsource det tekniske miljøet ditt til en profesjonell leverandør.

Vi har en dedikert PCI DSS-plattform som du kan koble deg til og dra nytte av. Vår plattform er et helt atskilt og robust infrastrukturmiljø som tilfredsstiller de høyeste sikkerhetskrav. Plattformen er designet og bygget for å møte PCI DSS’ top-tier nivå 1-krav som er obligatorisk for bedrifter med over seks millioner transaksjoner per år.

Driftsleverandør av høyeste nivå PCI DSS-tjenester

Som en nivå 1 PCI DSS service provider, tar vi sikte på å utnytte vår kompetanse til å skreddersy PCI DSS-kompatible miljøer for våre kunder. Ved å tilby deg en komplett løsning, alt fra nettverkstjenester til applikasjonsforvaltning, garanterer vi den høyeste grad av sikkerhet for ditt miljø. Vi opptrer som rådgiver og vurderer hvilken løsning som vil fungere best for din situasjon. Vi vurderer alltid hvilke deler av løsningen din som må være tilkoblet til vår plattform. På den måten vil de riktige delene være beskyttet på den rette måten, og du trenger ikke betale for deler som ikke trenger å være i PCI DSS-miljøet.

Det er en lang og kostbar prosess å oppnå nivå 1 PCI DSS-compliance. Ved å velge vår PCI DSS Enterprise-løsning betaler du kun en fast månedlig avgift for å koble til vår plattform, i stedet for at du selv må utvikle og vedlikeholde et PCI DSS-kompatibelt miljø.